دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 ارديبهشت 1400 - 12:31

دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان | تسهیلات و امکانات

دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان اسفند ۱۳۷۹ با جذب ۱۰۷ دانشجو در رشته تحصیلی کاردانی کامپیوتر آغاز به‌کار کرد و اکنون در ۳۱ رشته تحصیلی فعال است.
کد خبر : 580180
دانشگاه آزاد اسلامی گلپایگان

گروه استان‌های خبرگزاری آنا، گلپایگان شهری در استان اصفهان است که در فاصله ۳۵۲ کیلومتری تهران و ۱۵۶ کیلومتری شمال غربی اصفهان قرار دارد.


دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان اسفند ۱۳۷۹ در ساختمانی خارج از شهر گلپایگان به مساحت یک هزار و ۱۷۰ متر در زمینی به مساحت ۱۴ هزار و ۸۵۰ متر مربع و با جذب ۱۰۷ دانشجو در رشته تحصیلی کاردانی کامپیوتر و به‌صورت مرکز زیر نظر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) آغاز به کار کرد.


تصاویری از دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان را اینجا ببینید.


مسئول راه‌اندازی و نخستین رئیس این مجموعه  تقی صبائی بود. تلاش‌های صورت گرفته برای بهبود فضای آموزشی، پژوهشی، عمرانی، جذب هیئت علمی و گسترش رشته‌های تحصیلی موجب ارتقای مرکز به واحد مستقل دانشگاهی در سال ۱۳۸۷ شد. پس از آن و در اردیبهشت ‌۸۹ به واحد متوسط ارتقا یافت.


در دهه دوم تأسیس از سال ۱۳۹۲ رشته‌های گوناگون فنی و مهندسی – کشاورزی و صنایع غذایی در مقاطع تحصیلات تکمیلی به مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان اضافه شد. سال ۱۳۹۶ نیز پا به عرصه رشته‌های علوم پزشکی نهاد و موفق به جذب دانشجو در مقطع کارشناسی پرستاری شد.


اکنون دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان در مقاطع تحصیلی کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد در ۳۱ رشته تحصیلی و در گروه‌های علوم پزشکی رشته پرستاری، گروه‌های فنی و مهندسی رشته‌های عمران، مکانیک، ساخت‌وتولید، کشاورزی (صنایع غذایی و علوم دامی)، برق و کامپیوتر و رشته حسابداری فعال است.



واحد دانشگاهی گلپایگان دارای ۱۷ عضو هیئت علمی تمام‌وقت و ۱۶ کارمند بوده که امکانات رفاهی، آموزشی و فرهنگی آن شامل:
۱- ساختمان اداری دانشگاه (ساختمان شهید شعیب) در دو طبقه و آمفی‌تئاتر با گنجایش ۱۵۰ نفر
۲- ساختمان دانشکده فنی و مهندسی در پنج طبقه
۳- ساختمان دانشکده پرستاری (ساختمان شهید دکتر حقیقی) و سالن مهارت‌های بالینی و کتابخانه تخصص در سه طبقه به همراه اتاق دفاعیه ۴۵ نفره
۴ - ساختمان ۱۶ کلاسه آموزشی باقرالعلوم در محل سایت دوم دانشگاه
۶- ساختمان استادسرا و مهمانسرای دانشگاه و کتابخانه مرکزی
۷- مجموعه کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها (فنی مهندسی و کشاورزی و صنایع غذایی)


۸- سوله ورزشی امام علی(ع)
۹- سه سایت کامپیوتر و فناوری اطلاعات با دسترسی آزاد
۱۰-سلف‌سرویس برادران و خواهران
۱۱-حسینیه و نمازخانه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
۱۳- سرویس ایاب و ذهاب
۱۴-صندوق رفاه دانشجویی فعال
۱۵ – امکانات آموزشی برخط و وجود دفاتر کار مجازی اساتید
۱۶ – باغ پردیس‌های درختان مثمر (نامگذاری شده به نام رشته‌های موجود دانشگاه)


معرفی دانشکده‌ها و بخش‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان مانند حوزه‌های فرهنگی، آموزش، دانشجویی و پژوهشی و ...


معرفی دانشکده‌ها و بخش‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان مانند حوزه‌های فرهنگی، آموزش، دانشجویی و پژوهشی و ...زیر نظر معاون دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان فعال هستند.


حوزه آموزش دانشگاه با همکاری مدیران گروه‌های تخصصی و اعضای هیئت علمی بستر مناسبی را برای آموزش باکیفیت دانشجویان رشته‌های عمران، مکانیک، علوم دامی، صنایع غذایی، کامپیوتر، حسابداری و برق در زیرمجموعه رشته‌های غیرپزشکی و در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد ایجاد کرده است.


با راه‌اندازی رشته پرستاری حوزه آموزشی تخصصی و جداگانه‌ای برای رشته‌های علوم پزشکی ایجادشده و فرآیندهای آموزشی بر اساس شیوه‌نامه‌های وزارت بهداشت و زیر نظر معاونت علوم پزشکی با نظارت است.


حوزه آموزش واحد دانشگاهی گلپایگان همواره تلاش کرده اجرای مصوبات شورای آموزشی، ارزیابی کمی و کیفی در فعالیت‌های دانشجویی، توسعه کمی و کیفی رشته‌ها، جذب اعضای هیئت علمی جدید و تجهیز کامل کلاس‌ها به وسایل کمک‌آموزشی سرلوحه برنامه‌ها قرار گیرد. اکنون همه استادان علاوه بر داشتن دفتر در دانشگاه، دارای دفاتر کار مجازی برای دسترسی سریع دانشجویان به آنان نیز هستند.


دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان در حوزه پژوهش، تلاش کرده که امتیازات پژوهشی اعضای هیئت مدیره را به‌روز کرده تا با فراهم کردن بستر مناسب برای اجرای مصوبات شورای پژوهشی، سمینارها و همایش‌های علمی برگزار کند.


توسعه بخش تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی و ساماندهی پروسه‌های مرتبط با پایان‌ها در مقاطع تحصیلات تکمیلی را فراهم کرده و نظارت کامل بر امور پژوهش دانشگاه کتابخانه‌ها و بانک‌های اطلاعاتی دارد. سعی شده است از امکانات پژوهشی این واحد دانشگاهی مانند آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های مجهز رشته‌های برق، عمران، مکانیک و کشاورزی و صنایع غذایی حداکثر استفاده ممکن انجام شود.



درآمدزایی غیرشهریه‌ای در قالب طرح‌های برون دانشگاهی استادان، تولید محصولات باغی، انجام تست‌های آزمایشگاهی برای راه‌اندازی تصفیه‌خانه شهرستان، فعالیت در حوزه ساها، چاپ مقالات علمی –پژوهشی و ایجاد تسهیلات به‌منظور پژوهش‌های دانشجویی و در همین راستا اجرایی کردن طرح پویش از مهم‌ترین فعالیت‌های حوزه پژوهش است.


در حوزه دانشجویی، رشد علمی و تقویت دانشجویان، افزایش کیفیت و کمیت خدمات به دانشجویان؛ تلاش در ارتقای سلامت جسمی، روانی و اجتماعی دانشجویان مدنظر است. سلف‌سرویس و بوفه فعال، احداث محل جداگانه استقرار خواهران و برادران در محوطه سبز دانشگاه برای سرو غذا، وجود اینترنت در همه دانشکده‌ها و خوابگاه، وجود خوابگاه خواهران با تجهیزات مناسب، نظارت بر ایاب و ذهاب دانشجویی، سوله ورزشی مناسب با برنامه زمان‌بندی‌شده برای استفاده دانشجویان، محوطه‌سازی مناسب محیط دانشگاه، ایجاد باغ‌های کوچک درختان مثمر و دانشکده‌ها برای حفظ روحیه نشاط دانشجویی، برگزاری مسابقات متنوع ورزشی در سطح منطقه‌ای و کشوری، ایجاد کانون‌ها و تشکلات دانشجویی و وجود بسیج دانشجویی فعال و راه‌اندازی مشاوره امین ازجمله مهم‌ترین فعالیت‌های حوزه دانشجویی است.


 در حوزه فرهنگی ارتقای کمیت و کیفیت آموزش‌های قرآن، توانمندسازی سرمایه‌های در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی، مهارت افزایی در مبارزه با تهاجم فرهنگی، توسعه فعالیت‌های کانون قرآن و عترت، بصیرت افزایی دانشجویی، پرورش انسان‌های متخصص و متدین اخلاق‌مدار و خلاق ملاک عمل است.


برگزاری منظم و با خروجی مناسب شورای فرهنگی واحد، نامگذاری کلاس‌های درس به نام شهدای دانشجو، نامگذاری دانشکده‌ها و ساختمان اداری به نام شهدا برای تقویت روحیه شهیدپروری و زنده نگه‌داشتن یاد شهدا از فعالیت‌های مهم حوزه فرهنگی بوده و تأسیس حسینیه شهید حاج قاسم سلیمانی، برگزاری اردوهای راهیان نور و مشارکت بسیج و دانشجویان در قالب طرح‌های جهادی روستاهای استان، برگزاری مجالس گرامیداشت امامان معصوم، برگزاری کارگاه‌های بصیرت افزایی فرهنگی و سبک زندگی به‌صورت برخط، شرکت در برنامه‌های مواسات و کمک‌های همدلانه، حضور روحانیان در خوابگاه، برگزاری مسابقات متعدد فرهنگ برای دانشجویان و کارمندان از دیگر فعالیت‌های مهم حوزه فرهنگی است.


شهریه و وام‌های دانشجویی خاص


درباره امور شهریه با توجه به تغییر نرم‌افزار از نیمسال اول ۹۹-۹۸ و لزوم استفاده از نرم‌افزار تحت وب آموزشیار واحد دانشگاهی گلپایگان نیز به استفاده از این نرم‌افزار از نیمسال اول ۹۹-۹۸ برای اخذ شهریه از دانشجویان بر اساس فرایند یکسان‌سازی شهریه‌ها منطبق با سامانه ساجد، اقدام کرده که لازم به ذکر است بر اساس علی‌الحساب تعیین‌شده در نرم‌افزار از دانشجویان شهریه دریافت شده و از ابتدای نیمسال فوق اخذ چک به‌عنوان تقسیط شهریه منتفی و دانشجویان بی‌بضاعت نیز از طریق ارشاد به صندوق رفاه دانشجویی نسبت به تقسیط شهریه آنان اقدام می‌شود.


صندوق رفاه دانشجویی واحد گلپایگان نیز برای دانشجویان متقاضی برای تقسیط شهریه مطابق مقررات اقدام کرده و با اطلاع‌رسانی درباره اعطای وام شهریه وزارت علوم، به دانشجویان متقاضی (۲۱ نفر و مبلغ 182 میلیون و 500 هزار ریال) اعطا شد. با راهنمایی دانشجویان برای استفاده از تسهیلات بانکی (ملی، مهر و رسالت) برای ثبت‌نام در سامانه ساجد اقدام شد.


سرویس ایاب و ذهاب دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان و سرویس ایاب و ذهاب بیرون از این واحد دانشگاهی برای تردد دانشجویان فراهم شده و این واحد دانشگاهی فاقد سرویس ایاب و ذهاب مستقل است. مینی‌بوس‌های بخش خصوصی و آژانس‌های مورد اطمینان همجوار دانشگاه با تخفیف ویژه آماده خدمات‌رسانی به دانشجویان هستند.


امکانات دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان


۱-آزمایشگاه:
رشته عمران: همه آزمایشگاه‌های مورد نیاز و آزمایشگاه بتن
رشته مکانیک: همه آزمایشگاه‌های و کارگاه‌های مورد نیاز (کارگاه‌های تخصصی ویژه مکانیک خودرو)
رشته علوم دامی و صنایع غذایی: مجموعه آزمایشگاه‌های علوم پایه و تخصصی هر دو رشته
رشته پرستاری: آزمایشگاه‌های علوم پایه پزشکی و بیوشیمی و میکروبیولوژی
رشته برق: همه آزمایشگاه‌های تخصصی


۲-کتابخانه:
الف: کتابخانه مرکزی به مساحت ۱۸۰ متر و سالن مطالعه ۸۰ متری دارای ۱۰ هزار و ۱۴ جلد کتاب شامل عمومی – مکانیک- عمران- حسابداری – کشاورزی–برق و صنایع غذایی است.
ب: کتابخانه پرستاری یا پزشکی در مکان دانشکده پزشکی با مساحت ۱۰۰ متر و سالن مطالعه ۷۰ متری بوده و دارای ۷۷۹ جلد کتاب به‌روز پزشکی و دارای اتوماسیون جداگانه است.



۳-سالن‌های ورزشی:
سالن ورزش: سالن ورزشی امام علی با مساحت یک هزار و ۷۰۰ مترمربع زیربنا و ۲۰۰ صندلی برای نشستن تماشاگر و کف‌پوش از نوع بهترین در منطقه و سیستم گرمایشی مناسب و دارای دو رختکن جداگانه و سرویس بهداشتی مناسب و یک بالابر اتوماتیک و دارای وسایل ورزش در حد برگزاری کلاس‌های آموزشی است.


۴--خوابگاه‌ها:
 خوابگاه دانشگاه با نام کوثر دارای سه‌طبقه و هر طبقه ۶۰۰ متر مربع و ظرفیت هر طبقه ۵۰ دانشجو بوده و سرویس بهداشتی مناسب و حمام‌های بهداشتی و آشپزخانه مجزا دارد. ظرفیت اتاق‌ها از چهار تا هشت نفر متغیر و اتاق‌ها دارای تخت به همراه پتو و تشک و بالش و میز ناهارخوری، یخچال و آیینه و کمد دیواری بوده و خوابگاه دارای اتاق مطالعه جداگانه و نمازخانه و اتاق جداگانه مسئول خوابگاه است.


۵- کارگاه‌ها:
 مجموعه آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه آزاد واحد گلپایگان در دو سوله کارگاهی به متراژ حدودی یک هزار و 500 متر مربع مستقر بوده که شامل کارگاه‌های ساخت و تولید و اتومکانیک و آزمایشگاه cnc و سیالات و ریخته‌گری و هیدرولیک مختص رشته مهندسی مکانیک و آزمایشگاه بتن و مصالح ساختمانی برای گروه مهندسی عمران فراهم شده و  این واحد دانشگاهی دارای ساختمان پراتیک مجزا به رشته پرستاری مستقر در ساختمان پزشکی به متراژ ۵۰۰ متر مربع است.


۶- سایت‌های کامپیوتر:


واحد گلپایگان دارای سه سایت کامپیوتر، به تعداد ۳۵ دستگاه و مجهز به آنتی ویروس دارای لایسنس و نرم افزارهای به‌روز، مجهز به ویدیو پروژکتور، شبکه و اینترنت برای استفاده دانشجویان رشته کامپیوتر و سایر رشته‌ها به‌منظور استفاده در سطح ملی و استفاده از شبکه اینترنت برای بهره‌برداری از مطالب علمی است.


۷- سالن همایش:
واحد دانشگاهی گلپایگان دارای یک سالن اجتماعات با ظرفیت ۱۵۰ نفرو  و مجهز به سیستم صوتی و تصویری است.


انتهای پیام/۴۱۲۱/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب